RólunkAz Adatmentés Csoport rövid bemutatása

Adatmentés Kft. az Enterprise és Kormányzati szektor gyártófüggetlen informatikai infrastruktúra szakértője

100%-ban magyar tulajdonú, független vállalkozás.

Mérnökeink szaktudása és tapasztalata kimagasló, nagyvállalati szinten kipróbált, bevált és hiteles mérnökcsapat vagyunk

Ellentétben a piacon látható gyakorlattal vállalatunk alulról építkezve, a „bit”-ek világából közelíti meg az optimális rendszer fogalmát

Cégünk az Enterprise és Állami területek kiszolgálásáért felel, szolgáltatásainkkal Partnereink is elégedettek

Néhányan azon Vállalatok, Intézmények közül akik Cégünk szolgáltatásait választották, használják

Pénzügyi szektor
Gyártás, termelés
Szolgáltatás
Állami szektor
Gyártók

Minősítéseink

Az OPENDEVEL Kft. rövid története

Az OPENDEVEL Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú, 2007-ben alapított szoftverfejlesztő cég; a Perpetuum keretrendszer és a PerpetuumERP fejlesztője és fenntartója.

A cég működését összetett jutalékszámító rendszerek készítésével kezdte. Ezeknél a munkáknál kiemelt szerepet kapott a matematikai, logikai megközelítés és a pontos elszámolások és helyzetek precíz tervezése, összehangolt tesztelése.

Rendszereink megfeleltek az elvárásoknak, így a cégvezetők egyre több területhez kértek tőlünk megoldásokat.

Fokozatosan, minden területet a gyakorlatból megismerve bővítettük eszközeinket. Tapasztalatot szereztünk az ügyfélkezelés, raktárkezelés, számlázás, rendeléskezelés, gyártás, könyvelés területeken.

Perpetuum keretrendszer

A területeken szerzett gyakorlati tapasztalataink azt mutatták, hogy szükség van egy olyan webes rendszerre, amely magas minőséget képvisel a használhatóság és a biztonság területén egyaránt.

Elkészítettük saját keretrendszerünk, a Perpetuum keretrendszert. A rendszer gyorsaságot és biztonságot ad az Ügyfeleknek, számunkra pedig szervezett fejlesztést tesz lehetővé, ezzel segítve a határidők pontosabb meghatározását.

Alice eCRF a gyógyszerkutatásban

A keretrendszer nagyon hamar beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Erre a keretrendszerre alapozva készítettük el az egyik legmagasabb színvonalú, fokozott biztonságot igénylő Alice eCRF rendszert, melyet a gyógyszerkutatások, gyógyszertesztelések területén lehet alkalmazni.

PerpetuumERP - vállalatirányítási rendszer

2011-ben a meglévő keretrendszerünket felhasználva sikerült egy széles körben használható rendszert készítenünk.

Jelenleg több mint 150 cégnél használják rendszereinket.